prefabrik ev fiyatları - An Overview

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda 6 santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çok farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade prefabrik ev fiyatları eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla edirne prefabrik ev fiyatları alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

En fazla 3 kata kadar kırklareli prefabrik ev fiyatları ev yapılabilme özelliği vardır. Edirne prefabrik çanakkale prefabrik ev modelleri ev için malzemelerin kullanışlı ve montajı kolaydır. Tıpkı beton yapılar gibi imar izni alınması gerekir. Elektrik ve su tesisatı döşenebilir. Regular beton yapılardan Helloç bir farkı yoktur.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Nakliye maliyetlerinin, evin toplam maliyetine doğrudan etkisi olduğu için, alınacak arsanın lokasyonu ve prefabrik evin üretim yerine olan mesafesi maliyet hesaplamalarında dikkate alınmalıdır.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması çanakkale prefabrik ev fiyatları gerekmektedir.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çok daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Report this wiki page